Yeşilova Esnafspor timsahları 4-2 kazanarak iddiasını sürdürdü.

Yılmaz AKTEPE
İstanbul U 14 Yaş Gençler ligi 26.Grupta şampiyonluğu kovalayan Yeşilova Esanafspor kendi sahasında ağırladiği Çıksalınsporu 4-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.

Ligin 9.Haftasında Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Sahasında Yeşilova Esnaf spor Çıksalınspor U 14 Takımları karşı karışıya geldiler.

3.Dakikada Caner'in attığı golle ev sahibi Yeşilova Esnafspor 1-0 öne geçti.
14.Dakikada Caner kendisinin ve Yeşilova Esnafspor un ikinci gollünü atarak farkı ikiye çıkardı ve skor 2-0 oldu

187.Dakikada misafir takım Çıksalınsporda Mert takımının gollünü atarak farkı bire indirdi skoru 2-1 yapan gollü attı ve ilk yarı bu skorla bitti.
40.Dakikada Yeşilova Esnafspor da günün başarılı isimi Caner kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı ve yeniden farkı ikiye çıkarırken skoru da 3-1 yaptı.
61.Dakikada Serhat Yeşilova Esnafsporun dördüncü gollünü attı ve farkı üçe çıkardı skor 3-1 oldu.

68.Dakikada Çıksalınspor da Şakir takımının ikinci karşılaşmanın son gollünü attı ve ev sahibi Yeşilova Esnafspor güçlü rakibini 4-2 lik skorla kazanarak şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.
U. Oğuzhan Sarı Oynadığı futbolla adından söz ettirdi.
                                                 
 Yeşilova Esnafspor U 14 Takımında forvet oynayan 2001 Doğumlu Ural Oğuzhan Sarı ortaya koyduğu performans ve oynadığı oyunla adında söz etirmeyi başardı.


Oynadığı futbolla adından söz ettirmeyi başaran Ural Oğuzhan Sar takımı şampiyonluğa koşarken mücadelesi hırsı hücum anlamında takımına katkı sağlamaya devam ediyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.