KÜÇÜKÇEKMECENİN GURURU ŞAMPİYON SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR

 

Yılmaz AKTEPE
U15 Türkiye Şampiyonası 1.Kademede Sakarya Grup Merkezi’ni çeken Söğütlüçeşmespor finalde Kocaeli Şafak spor 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Sakarya Erenler Stadında finalde Kocaeli Şafak spor ile karşı karıya gelen Küçükçekmece temsilcisi Söğütlüçeşmespor Cem’in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının bitimine az bir süre kalan kırmızı beyazlılar kalesinde gollü gördü ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarı her iki takımda temkinli ve kontrolü oynayarak maçın normal süresini 1-1 bitirdiler ve maçı uzatmalara götürdüler.
Uzatmalarda rakibine göre daha istekli ve baskılı futbol oynayan İstanbul temsilcisi Söğütlüçeşmespor İbrahim’in attığı golle güçlü rakibi Kocaeli Şafak spor uzatmalarda attığı golle 2-1 yenerek U15 Türkiye Şampiyonası 1.Kademede Sakarya ilinde şampiyon olan Söğütlüçeşmespor oldu.

                                
Maçın bitiş düdüğü ile şampiyon olan Söğütlüçeşmespor gençleri büyük sevinç yaşadı daha sonra şampiyon futbolcular ve yöneticiler topluca yemek yiyerek İstanbul’a yola çıktılar.


Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Mevlit Özdek maç sonrası."Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadık" diyen Özdek Harun Özkan hocamızı göreve getirirken altyapıda yeniden yapılanmaya gittik hocamızın deneyim ve tecrübelerinden yararlanarak ona her konuda destek olduk.

Sonuçta 2 yıl çalışmanın sonra şampiyon olduk ve mutluyuz Söğütlüçeşme kulübü terhinde ilki yaşamakta özelikle benim başkanlığım dönemimde olması tabi daha çok mutlu ediyor tarihimize böyle büyük tarih yazmamız anlatılmaz yaşanır.
Belediye Başkanımız Temel Karadeniz başta olmak üzere Kulüpler Birliği Başkanımız Seymen Gençtürk, Hocamız Harun Özkan, Futbolcu kardeşlerimiz ve Ailelerine buraya kadar gelen tüm Dostlarımız çok teşekkür ederim dedi.



















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.