Yeşilova Esnaf spor Cennet Barbaros spor Miniklerde dostluk kazandı

 Yılmaz AKTEPE     
Minik yıldızlar olmasını hep istediğimiz centilmenlikle mücadele ederken, dostluğun skordan daha önemli olduğunu gösterdiler.
                         
İstanbul U 13 Ligi’nde 2.Hafta Küçükçekmece derbisi olarak görünen Yeşilova Esnaf spor Cennet Barbaros spor minik yıldızlar sahalarda görmeye pek alışık olmadığımız ve olmasını hep istediğimiz centilmenlikle mücadele ederken,1-1 biten maç sonunda birbirlerini tebrik ederek dostluğun skordan daha önemli olduğunu gösterdiler.
 
Yeşilova Kemal Aktaş sahasında oynan U 13 Minikler ligi 10.Grupta ligin 2.Haftası karşı karşıya gelen Yeşilova Esnaf spor Cennet Barbaros spor takımları arsındaki karşılaşmanın ilk yarısı golsüz kapandı.
İkinci yarıya Uğurun gollü ile 1-0 öne geçen Cennet Barbaros spor minikleri bu skoru fazla koruyamayınca Yeşilova Esnaf spor Erol’un attığı golle beraberliği yakaladı ve karşılaşma 1-1 beraber sona erdi ve her iki takımda sahadan puanları paylaşarak ayrıldılar.
 
Mücadelenin en güzel anı ise Yeşilova Esnaf spor oyuncularının Cennet Barbaros spor oyuncularına“ Skor önemli değil önemli olan dostluk” diyerek birbirlerini tebrik etmeleri oldu.
Yeşilova Esnaf spor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş U 13 Ligi’nde müsabakaların centilmence olduğuna vurgu yaparak, “ Çocuklarımız bu yaşlarda futbola ilk adımlarını atıyorlar. Oynadığımız müsabakalarda gördük ki, sahalarda fair play örnekleri yaşanıyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. Futbolu öğrenirken sahadaki dostluğu kardeşliği de yaşıyorlar. Tüm sporcu kardeşlerimi kutluyorum.” diye konuştu.









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.