K.ÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 5.VETERANLAR FUTBOL TURNUVASI KURALAR ÇEKİLDİ.

Küçükçekmece Belediyesi Başkanlığı ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen “5. Veteranlar Futbol Turnuvası kuraları çekildi.
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, yönetim kurulu ve turnuvaya katılacak olan kulüp yetkileri kura çekimi için İstanbul Büyük şehir Belediyesi Küçükçekmece Sosyal Tesislerinde kahvaltıda bir araya geldiler.
4 Nisan C.Tesi Günü Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahasında yeni Ufuk spor Halkalı spor takımları arsında başlayacak olan turnuva 19 Takım 2 Grupta mücadele verecek gruplarda ilk dörtte giren takımlar çeyrek finale kalacak takımlar olacaktır.
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, yaptığı konuşmasında Dört yıldır düzenlediğimiz ve Allah izin verirse Beşincini başlatacağım Veteranlar Futbol Turnuvasının başlatmak için bugün toplandık turnuvamızın centilmenlik içinde kazasız belasız her kes örnek olacak bir turnuva olmasını diler katılan takımlarımıza başarılar dilerim dedi.
                                                                   GRUPLARI

1.GRUP

İSTANBUL TRABZONSPOR
YENİUFUKSPOR
HALKALISPOR
SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR
İNEGÖL KAFKASGENÇLİKSPOR
GÜLTEPE ÖZGENÇLİKSPOR
OSMANİYE İSTİKLALSPOR
CENNET BARBAROSSPOR
YENİ LEVENT KONAKLARISPOR
AVCILAR BELEDİYESPOR

2.GRUP

BAKIRKÖYSPOR
İSTANBUL DEMİRSPOR
DENİZKÖŞKLERSPOR
AVCILAR CİHANGİRSPOR
GEDİKPAŞASPOR
BEYLİKGÜCÜSPOR
AMBARLISPOR
KANARYA AZİMSPOR

SÖĞÜTLÜÇEŞME BİRLİKSPOR

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.