Kosova Güçspor U19’larda Şampiyon Oldu.

Yılmaz AKTEPE
İstanbul Amatör Küme 2014-2015 Futbol Sezonu 1. Küme U19 Ligi 12. Hafta kendi sahasında Zeytinburnu Telsizsporu 3-0 mağlup eden Küçükçekmece Kosova Güç spor 6.Grubun şampiyonu oldu.
Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahasında Kosova Güç spor Telsizspor takımları karşı karşıya geldiler bu önemli maçı mutlak kazanmak için sahaya çıkan Kırmızı Siyahlı takım Kosova Güç spor 39.Dakikada Furkan  rakip ağları havalandırarak ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.
İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi Kosova Güç spor 46.Dakikada Şahin topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı ve farkı ikiye çıkardı.
71.Dakikada Talha oyuncu topu ağalara gönderdi farkı üçe çıkartırken karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollü attı ve ev sahibi Kosova Güç spor çekinerek çıktığı Telsiz spor maçını 3-0farklı skorla kazanarak 6 Grubun şampiyonu oldu.
Hakemin bitiş düdüğü ile büyük sevinç yaşayan Kosova Güç spor gençlerinin sevinci doğrusu görmeye değerdi.
Şampiyon takımın teknik sorumlusu Engin Kocabey  ise yaptığı açıklamada, “Öncelikle Takımıza bu şampiyonluğu yaşatan futbolcularımı tebrik ediyorum. Şampiyon olan takımımızdaki futbolcularımızın hepsi gerek futbol anlamında gerekse karakter anlamında birbirinden değerli gençlerdir. Şampiyonluktaki başarının sırrı ise futbolcularımın altyapıdan beri birlikte futbol oynuyor olmalarıdır.
Bu gençler gelecekte A takımın iskeletini oluşturacak futbolculardır. Birlikte güzel bir sezon geçirdiğimiz futbolcularıma bizlere şampiyonluk coşkusunu yaşattıkları için teşekkür ediyorum dedi.














Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.