Yenibosnaspor'u mağlup eden İFA spor zirveye ortak oldu.

Yılmaz AKTEPE
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 9.Grubun iddialı takımların İFAspor kendi sahası ve seyircisi önünde Yenibosnaspor’u İsmail’in attığı golle 1-0 mağlup ederek puanını 41 çıkartarak Sultanbeyli Belediye spor ile aynı puanla zirveye ortak oldu.

Ligin 21.Haftasında İFAspor sahasında İstanbul un iki güzide kulüplerinden olan ve Kalabalık taraftarının desteğini alan İFA spor ile Yenibosanaspor takımları karşı karşıya geldiler her iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar.
 3.Dakikada misafir takım Yenibosnaspor köşe atışı kullandı köşe atışından gelen topa Recep’in kafa vuruşu top üsten az farkla uta çıktı.
 
22.Dakikada sarı siyahlı takım yenibosnaspor da Tunç takım arkadaşı Vedat pasını çıkardı Başarlı oyuncunun sert şutu top kale direğini yalayarak dışarı çıktı.
 
24.Dakikada Yenibosnasporlu recep kaleyi karşıdan gördü sert şutu kaleci Hüseyin top iki hamlede müdahale ederek golle izin vermedi.
 
31.Dakikada Yenibosansporda günün başarılı futbolcusu Vedat’ın sert şutu kaleci Hüseyin son anda kornere çeldi.
 44.Dakikada ev sahibi İFAsporda Hilmi can ceza sahasın içinde topla buluştu ve topu ağlara gönderdi ancak maçın orta hakemi Hakan Ülker ofsayt gerekçesi ile gollü iptal etti ve ilk yarı 0-0 golsüz sona erdi.
İkinci yarıya ev sahibi İFAspor da özerin yerine İsmail dahil olarak oyuncu değişikliği yaparak oyuna başladı.
65.Dakikada ceza sahası içine ortalan topu çok iyi takip eden ve ikinci yarıda oyuna giren İsmail’inin şık vuruşu top Yenibosnaspor ağlarına gönderdi ve takımının 1-0 öne geçiren gollü attı.
77.Dakikada İFAsporda ilk gollün sahibi olan İsmail kaleci ile karşı karşıya kaldı aşırma vuruşu kaleci Altay son anda uzanarak golle izin vermedi.
82.Dakikada Yenibosnasporda Ozanın yerine giren Süleyman’ın sert şutu kaleci Hüseyin golle izin vermedi.
Karşılaşmada başka gol olmayınca ilk yarı 1-0 mağlup olduğu Yenibosnasporu İFAspor ikinci maçta aynı skorla mağlup ederek hem rövanşı hem de üç puanı alarak 41 puanla zirvenin ortağı oldu.
Özcan Atam, İnananlar asla kaybetmez
Yenibosnaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başaran ve zirveye ortak olan İFA spor kulüp Başkanı Özcan Atam yaptığı açıklamada ‘İFA sporu şampiyon yapacağız. Bu bizim namus sözümüzdür.”
İFA spor camiası ve ailesini olarak  kenetlendiklerini  belirten Başkan Atam, Devriye
Taraftar grupları bundan sonraki süreçte  desteklerinin artarak devam edeceklerini belirttiler. Şampiyonluğa giderken hep çiçekli yollardan geçilmez. Dikenli yollardan da geçilir. Biz hep birlikte takımımıza tam destek vereceğiz ve bu dikenli yollardan geçerek şampiyonluğa ulaşacağımıza inancımız tam. İnananlar asla kaybetmez. Birlik beraberlik içinde şampiyon olarak şampiyonluğu İFAspor Ailesine ve tüm Küçükçekmece ilçesine hediye edeceğiz.” dedi.

Stat: İFAspor
Hakemler: Muğla Bölgesinden Hakan Ülker***Yaşam Bacaksız***Hakan Kara balcık***
İFA spor: Hüseyin***Faruk***Erdi**Serkay***Serhat**Özkan***M.Ali Atam***(89.Dk Berk*)Mahmut***Hilmican**Özer**(46.Dk İsmail***)Furkan**
Yenibosanspor:Altay**Mehmet**Ufuk**İsmail**Cafer**Semih***Tunç**Vedat**Recep**(82.Dk Mustafa**)Recep**(77.Dk Sefa*)H.İbrahim**Ozan**(80.Dk Süleyman*)
Gol:65.Dk İsmail






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.