Sefaköyspor iyi başladı.4-2


                                                           Yılmaz AKTEPE
İstanbul 2.Amatör küme 8.Grupta Küçükçekmece Sefaköyspor kendi sahasında ağırladığı Etiler Kartal sporu 4-2 mağlup ederek lige üç puanla başladı.

Sefaköy Kartal sahasında ligin ilk haftasında Sefaköyspor ile Etiler Kartalspor takımları karşı karşıya geldiler her iki takımda sahaya mutlak galibiyet için çıktılar.

Müsabakanın il yarsının yani 45. Dakikasında ev sahibi Sefaköyspor Gürkan la köşe atışı kullandı köşe atışından gelen topa kafayı vuran Rahim attığı golle 1-0 önde kaptı.

İkinci yarıda ilk yarıya göre daha baskılı ve istekli futbol sergileyen kırmızı Beyazlı Sefaköyspor 62.Dakikada İsmail ceza sahası içinde plase vuruşu farkı ikiye çıkartarak skoru 2-0 yaptı.

71.Dakikada misafir takım Etiler Kartal sporda sahanın en iyisi olan Johnson takımının gollünü atarak farkı bire indirdi ve skoru 2-1 yaptı.

75.Dakikada Sefaköysporda Rahim kendisinin ikinci takımının üçüncü gollünü attı ve skor 3-1 oldu.
                 
89.Dakikada Rahim kendisin üçüncü Sefaköysporun dördüncü gollünü attı ve skoru 4-1 yaptı.
 

90+2.Dakikada Etiler Kartalspor penaltı kazandı topun başına geçen Güneştopu ağlara yollayarak farkı ikiye indirirken karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı ve ev sahibi Sefaköyspor ligin ilk haftasında kendi sahasında rakibini 4-2 mağlup ederek üç puanla başlamış oldu.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.