Çapa spor doksanda güldü.2-1

                      
Yılmaz AKTEPE
İstanbul 2.Amatör kümenin ilk haftasında Küçükçekmece ilçesinin yeni amatör kulüplerinden olan Küçükçekmece İdman Yurdu kendi sahasında son dakikada Çapa spordan yediği golle 2-1 mağlup oldu.

2.Amatör küme 7.Grupta Küçükçekmece Kanarya sahasında Küçükçekmece İdman Yurdu spor ligin ilk haftasında Çapa spor ile karşı karşıya geldiler.



4.Dakikada Yusuf Çapa spor adına köşe atışı kullandı köşe atışından gelen Akının kafa topu az farkla auta çıktı.


14.Dakikada Küçükçekmece İdman Yurdu sporda Özcan serbest vuruş kullandı Kaflardan seken top yandan kale direğini yalayarak dışları çıktı.



21.Dakikada orta sahadan atılan ara pası topu ile buluşan Çapa sporlu oyuncu Akın aldığı topla rakip ceza alanı içine girdi yerinde vuruşu kaleci Fatihin solundan ağlara gönderdi ve Çapa sporu 1-0 öne geçiren gollü attı.
31.Dakikada Küçükçekmece İdman Yurdu sporda Ozan Karagöz sert şutu kaleci Egemen topa son anda yumruklayarak golle izin vermedi.

34.Dakikada Küçükçekmece İdman Yurdu sporda Hasan sağ taraftan ceza sahası içine ortasını yaptı ortalanan topu çok iyi takip eden Adem kafa vuruşu kaleci Egemen çok iyi bir refleksle gole izin vermedi.
39.Dakikada Küçükçekmece İdman Yurdu sporda Kaan’ın sert şutu kaleci Egemen topa iki hamlede müdahale ederek gole müsaade etmedi.
50.Dakikada Küçükçekmece İdman Yurdu sporda Ozan Karagöz soldan aldığı topla rakip kaleye doğru yöneldi ceza sahası içine girmek üzereyken sert şutu top ağlara gitti ve skora eşitlik getirdi ve skor 1-1 oldu.
60.Dakikada Çapa spor da Süleyman ceza sahasının dışından kaleyi karşıdan gördü sert şutu top üst direği yalayarak auta çıktı.



62.Dakikada Küçükçekmece İdman Yurdu spor serbest vuruş kazandı topun başına geçen Kaan sert vuruşu top tabiri caize çatala gitmek üzereyken kaleci Egemen son anda çok güzel bir refleksle parkalarının uççu ile dışarı çeldi bu pozisyonda kafasını direğe çarpması sonucu kısa süre sakatlık yaşadı.
80.Dakikada misafir takım Çapa sporlu Fikret atılan uzun topla buluştu ceza sahası dışından sert şutu kaleci Fatih top iki hamle ile kontrol altına alarak golle izin vermedi.
81.Dakikada Çapa sporlu Ümit’in ikinci sarı ve ardından kırımızı kartla oyun dışı kalarak takımını sahada on kişi bıraktı.
83.Dakikada Küçükçekmece İdman Yurdu spor Ozan Şahin sert şutu üst direğe çarparak auta çıktı.
90.Dakikada Çapa sporlu Mehmet ceza sahası içinde topla buluştu ve topu ağlara yollayarak takımının 2-1 öne geçmesin sağladı.
Karşılaşma misafir takım Çapa sporun son dakikada attığı golle 2-1 galibiyetliği ile sona erdi ve üç puanı alan takım olmuş oldu.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.