Küçükçekmece spordan açıklama geldi.

 

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynan Küçüköyspor Küçükçekmece spor U 16 maçında çıkan olaylar nedeni ile karşılamanın Hakemi tarafından tatil edilmişti.
Çıkan olaylar üzerine Altyapı Hocası Uğur Aytaç yazılı bir açıklama yaptı.

Aytaç yaptığı açılamasında U 16 küçükköy Küçükçekmece karşılaşmasında yıldız tabya stadında 62. Dakikada çıkan olaylar sonucunda maçım hakemi tarafından can güvenliğimiz olmamasından dolayı maçın kalan dakikalarının oynatılmamasına karar verilmiştir.
Sahaya atılan yabancı maddeler Futbolcumuz Burak çeliğin babası rıza çeliğin tribünde burnuna aldığı darbe sonucunda iki gün iş göremezlik raporu aldığı ortaya çıktı.
Yaşanan bu olayların tamamıyla raporlarda ve ekte federasyona gönderildiği gibi nasıl olurda Küçükçekmece’nin federasyon tarafından aldığı bu karara maçta bir tane gazeteci haberci olmamasına rağmen yaşanılan olayları küçükköy yöneticisi Sebati Öztürk’ün ağzından yazabilecek kadar mesleki anlamda bir gaf yaparsınız.
Bununla beraber Küçükçekmece teknik sorumlusu Uğur Aytaç’ın şahsi internet hesabına küçükköy yöneticisi Sebati Öztürk’ün fiili ve Uğur Aytaç’ın karakteri özel yaşantısı ailesi karıştırılarak mesaj atılabilir olaydaki yazılar savcılığa dosya ve şikâyet dilekçesi olarak intikal etmiştir.
Sporun ve sporcunun gelişmesi Türk futboluna yeni yetenekler kazandırılması adına mücadelemizden ve emeklerimizden vazgeçmeyip sonuç itibariyle o maça kadar 35 gol atıp sadece mağlup olduğu maçta kalesinde iki gol gören Küçükçekmece spor camiası ve teknik sorumlusu uğur aytaç tan özür dilenmesini bekler ve bu hassas konunun olayların takdirini kamuoyunun spor adamlarının T.F.F nin takdirine bırakıyoruz.

Küçükçekmece spor Altyapı Hocası Uğur Aytaç.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.