KÜÇÜKÇEKMECE TOKAT BEREKETLİ GELDİ 7-2


İstanbul 2. Amatör Ligi 11.grupta Ligin ilk haftası Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadında oynanan Küçükçekmece Tokat Bereketlispor – Zeytinburnu Yeşiltepespor maçının 30. Dakikasında Yeşiltepespor kalecisi Orhan Çoskun'un Dili dönüp boğazını tıkamaması neden ile her iki takım yöneticinin isteği üzerine karşılaşmanın hakemi tarafından tatil edilmişti.

İstanbul İl Futbol temsilciliği tarafından 30.Dakikada tatil edilen Küçükçekmece Tokat Bereketlispor,Zeytinburnu Yeşiltepespor arasındaki yarım kalan maç bugün kaldığı yerden devam etti.
Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadında oynan yarım kalan maçta Abdurrahman ve Sefa’nın golleri ile 2-0 önde olan ev sahibi Tokat Bereketlispor yarım kalan maçta Çağlar (2),Abdurrahman, Aslan ve Emre atarken misafir takım Zeytinburnu Yeşiltepespor Hüseyin ve Çağlar'dan goller gelirken yeşil -beyazlılar ‘da Başar takımı adında penaltıyı atamadı ve Küçükçekmece Tokat Bereketlispor karşılaşmayı 7-2 'lik farklı skorla kazanarak üç puanı alırken iki maçta 6 puan toplayarak grup liderlik koltuğuna oturan takım oldu.

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulüp Başkanı İsmail Polat, iyi mücadele ettiklerini maçtan farklı skorla galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Polat, Kazanmamız gereken bir maçtı şampiyonluk yolunda engelleri aşıyoruz oyuncularımı kutluyorum. Diye konuştu.
Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulüp Başkan yardımcısı Sedat Yalçın, Tokat Bereketlispor'un kazanması isteği ile oyuna başladığını ve yüksek tempoda iyi mücadele ettiğini söyledi ve oyuncuları ve teknik heyetimizi tebrik ederim dedi.

HABER/ Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.