KÜÇÜKÇEKMECE MİNİKLER YARI FİNALDE


Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile ortaklaşa düzenlenen '13. Küçükçekmece Belediye Başkanlığı U-13 Minikler Futbol turnuvasında çeyrek final hafta sonu maçları oynanan 4 keyifli mücadele ile tamamlandı.
Turnuvanın çeyrek final maçlarında Kanaryaspor-İFAspor, Cennet Barbarosspor-Söğütlüçeşme Birlikspor, Küçükçekmece İdmanyurduspor-Küçükçekmece Çınarspor, Küçükçekmece İnönüspor-Halkalı Taştepespor U-13 Minikler karşı karşıya geldi. Küçükçekmece Belediyesi Kemal Aktaş Stadında yarın finale hafta sonu oynanan maçlar kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Cumartesi, Pazar günüleri oynanan karşılaşmalara Küçükçekmeceli sakinleri de büyük ilgi gösterdi.
 Kanaryaspor, İFAspor karşılaşmasının normal süresi 1-1 sonuçlanması nedeni ile penaltı atışlarına gidildi atılan penaltı atışlarında 5-3 'lük skorla üstünlük sağlayan İFAspor adını yarı finale ilk yazdıran takım olurken Cennet Barbarosspor, Söğütlüçeşme Birlikspor'u 3-0, Küçükçekmece İdmanyurduspor, Küçükçekmece Çınarspor'u 5-2 ve Halkalı Taştepespor, Küçükçekmece İnönüspor'u 2-0 'lık skorlarla yenerek yarın finale kalmayı başaran takımlar oldular. Yarın finale çıkma başarısı gösteren takımlar büyük sevinç yaşarken sporcuları ilk tebrik edenler ise aileleri oldu.
 İFAspor-Cennet Barbarosspor ve Küçükçekmece İdmanyurduspor-Halkalı Taştepespor arasında oynanacak Yarı Final müsabakaları 15 Şubat 2020’de Küçükçekmece Belediyesi Kemal Aktaş Stadında oynanacak.

HABER/ Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.