BAŞARININ BÜYÜK PAY SAHİBİ RAŞİT ŞAHİN



İstanbul Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak Bölgesel lige çıkmak için zorlu bir sınav verecek olan İstanbul Sinop spor ‘da büyük sevinç yaşanıyor. Takımı sezon başından beri yalnız bırakmayan maddi ve manevi her türlü desteği veren Sarı- lacivertli Futbol Şube sorumlusu ve Başkan yardımcısı Raşit Şahin de son maçta futbolcuların yanında yer alarak onların sevincine ve mutluluğuna ortak oldu.

İstanbul Sinop spor Takımının şu anki başarısından büyük pay sahibi olan İstanbul Sinop spor Futbol Şube sorumlusu ve Başkan yardımcısı Raşit Şahin, Bölgesel Lige çok yakışacaklarını belirten ve bu yolda başarıya ulaşacaklarına inandığı söyleyen Raşit Şahin, "Her şey güzel gidiyor. 


Klasman maçlarında aynı çıkışımızı ve başarıyı göstererek Bölgesel Lig’ine çıkacağız inşallah Taraftarımız her zaman yanımızda. Bu sene camia olarak ve taraftar olarak daha çok bilinçlendik. İş adamlarımıza yönetim kurulumuza verdiği emeklerden ötürü teşekkür ediyorum.

Bu sezon yılların emeğini karşılığını Bölgesel Lig’ine çıkarak alacağız. Biz Bölgesel Lig’e hazırız. Taraftarımızdan rica ediyorum Bölgesel Lig yolunda daha dikkatli olsunlar. Çünkü biz onlarla daha güçlüyüz. Onlar yanımızda olursa bizim karşımızda hiçbir takım duramaz ve hedeflerimize ulaşırız" dedi.
HABER/ Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.