KÜÇÜKÇEKMECE KUPASI SAHİBİNİ BULUYOR



Küçükçekmece Belediyesi ile Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 13. Minikler futbol Turnuvası’nda hafta sonu oynanacak final maçı ile son buluyor.




13. Minikler futbol Turnuva ilçe amatör kulüpleri arasındaki “dayanışmayı ve kaynaşmayı” pekiştirmek amacıyla 18 Ocak ’ta Kemal Aktaş ve Halkalı Etap statlarında başlayan turnuvada Grup maçların ve Çeyrek , yarın final maçları sonrası, hangi takımın şampiyon olacağı merakla bekleniyor.
Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmalarda “centilmenlik” duygusunu unutmadan hareket eden oyuncular, yenerken veya yenilirken sahada birbirlerini kutlayarak güzel bir tablo oluşturuyor. Sporun “dostluk, kardeşlik ve hoşgörü” özelliklerine vurgu yapılan turnuvada tezahüratlarıyla oyuncuları motive eden ailelerde futbol coşkusuna ortak oluyor.

 7 Grupta, 28 takım ve 392 lisanslı sporcu ter döktüğü organizasyonda yarı final mücadelesi veren takımlardan İFAspor,Cennet Barbarosspor'u 6-0,Küçükçekmece İdmanyurduspor penaltı atışlarında Halkalı Taştepespor'u 8-7 'lik skorlarla mağlup etti  etti ve adını finale yazdıran takımlar oldular. 
22 Şubat Cumartesi günü İFAspor ile Küçükçekmece İdmanyurduspor şampiyonluk maçına çıkacak.

TARİH: 22 ŞUBAT CUMARTESİ

YER: KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ KEMAL AKTAŞ STADI

3'LİK 4'LÜK MAÇI

SAAT: 15.00

CENNET BARBAROSSPOR-HALKALI TAŞTEPESPOR

GÜNÜN FİNAL MAÇI

SAAT: 16.15

İFASPOR- KÜÇÜKÇEKMECE İDMANYURDUSPOR

HABER/ Yılmaz AKTEPE


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.