KANARYA SPOR HEM RÖVANŞI HEMDE ÜÇ PUANI ALDI.



İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup 18. Haftasında küme düşme hattında bulunan Küçükçekmece Kanarya spor kendisi gibi düşme hattında bulunan İstanbul Esenyurt Orduspor’u kendi sahasında 2-0 mağlup ederek, hem rövanşı hem de üç puanı almasını bildi.

Küçükçekmece Kanarya sahasında yoğun güvenlik önemleri altında karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi Kanarya spor 3. Dakikada Barış'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Bu golden 11 dakika sonra yani 14.Dakikada penaltı kazanan ev sahibi Kanarya spor ’da topun başına geçen Fırat'ın plase vuruşu kaleci Mustafa çok güzel refleksle gole izin vermedi. İlk yarı Kanarya spor ‘un üstünlüğü ile sona erdi.
 İkinci yarıda karşılıklı ataklarla iki ekipte girdikleri net gol pozisyonlarına girerken karşılaşma bu skorla bitmesi beklenirken müsabakanın uzatma dakikalarında Kanarya spor ‘un golcü oyuncusu Ferzan 90+2. Dakikada takımının ve karşılaşmanın skorunu belirleyen gollünü atarak ilk maçta 2-0 yenildiği rakibi İstanbul Esenyurt Orduspor’u 2-0 aynı skorla mağlup ederek hem rövanşı hem de üç puanı rakibi ile 21 puan toplayarak ligde kalama şansını son haftalara bırakmış oldu.
 Ev sahibi Kanarya spor haftaya deplasmanda İstanbul Mesudiye spor ile karşılaşırken misafir takım ise kendi saha ve seyircisi önünde daha önce küme düşmesi kesinleşen Piyalepaşaspor ile karşılaşacaklar.



HABER / Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.