İSTANBUL TRABZON SPOR CUMHURİYET KUPASI BAŞLIYOR.


İstanbul Trabzonspor Kulübü Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96.Yılı dönümü münasebeti ile 29 Ekim İstanbul Trabzonspor futbol okulları arası Cumhuriyet Kupası düzenliyor.

27 Ekim pazar günü Fevzi çakmak Haydar Aslan Spor tesislerin de başlayacak olan İstanbul Trabzonspor Kulübü Cumhuriyet Kupası futbol turnuvası 2010-2011 doğumları kapsayan turnuvaya 10 takımın 200 sporcu forma giyerek ter dökecek.

Ispartakule Beşiktaş, Sefaköy Fenerbahçe, İstanbul Trabzonspor, Sultanmuratspor, Yeşilova Esnaf spor, Sefaköy İstanbul Trabzonspor, İkitelli spor, Damla spor, Fevzi çakmak İstanbul Trabzonspor ve İstanbul Jenerik futbol okulları katılan takımlar.

Fevzi çakmak İstanbul Trabzonspor Futbol Okullu Koordinatörü Turgut Öztürk, yaptığı açıklamada, "Gençlerimiz adına çok güzel bir hareketlilik. Sporun ruhunda kardeşlik var dostluk var. Böyle bir programın hazırlanmasında emeği geçen İstanbul Trabzonspor kulüp Başkanımız Seymen Gençtürk başta olmak üzere katılım sağlayan tüm kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda 200’den fazla sporcunun spor ile uğraşması onların birliğine beraberliğine kardeşliğine vesile oluyor.
Küçükçekmece ilçesinin anlamlı bir turnuvası olan ve Küçükçekmece’nin en büyük kupasının sahibini bulmaya sıra geldi. İnşallah tüm Türkiye'ye örnek olacak dostluğun, kardeşliğin ve birlikteliğin temeli olacak bir turnuva gerçekleşecektir.
HABER/Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.