İSTANBUL TRABZON SPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI


İstanbul 1. Amatör Lig dördüncü haftasında İstanbul Trabzon spor kendi sahasında Bayrampaşa Demir sporu 3-0 mağlup etti.
Halkalı Etap Stadında oynanan İstanbul 1. Amatör Lig dördüncü hafta müsabakasında İstanbul Trabzon spor, Bayrampaşa Demir spor ile karşılaştı. Mücadeleye iyi başlayan İstanbul Trabzon spor 14.Dakikasında Umut attığı topu filelere göndermesi ile 1-0 öne geçti. Attığı golle farkı artırma arzusunda olan Bordo -maviler 33.Dakikada bu sefer Hüseyin'inin golüyle durumu 2-0'a getirdi. Maçın 88.Dakikasında Özkan İstanbul Trabzon spor'un 3'üncü golünü kaydetti. Bu gol aynı zamanda maçın skoru olurken İstanbul Trabzon spor 3 puanı 3 golle aldı. Ligde 4 maçta 2 galibiyet alan İstanbul Trabzon spor 6 puana yükselirken ligin 4'üncü haftasında zorlu Zeytinburnu Yıldız spor deplasmanına gidecek.
Maç sonunda futbolcuları tebrik eden İstanbul Trabzon spor Teknik direktörü Mehmet Yener, Bayrampaşa Demir spor karşılaşmasına galibiyet için çıktık ve sporculularımız oynadıkları güzel futbol ile sahadan 3-0 galip ayrıldı. Hepsini teker teker kutlarım bu başarılı oyunumuzu önümüzdeki maçlarda da devam ettirtip ligi iyi bir derece ile bitirmek istiyoruz" dedi
HABER/ Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.