İKİTELLİ SPOR, KENDİ SAHASINDA FARKLI GALİP GELDİ


İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grupta Küçükçekmece İkitelli spor, Fatih Vardar spor, ligin üçüncü maçına karşı karşıya geldiler. Karşılaşma sonucunda İkitelli spor, Vardar sporu 4-0 farklı galip geldi.4-0
 Küçükçekmece İFA spor sahasında oynanan karşılaşmayı Ümit Sayın, M. Burak Arıcan ve E. Serhat Doğan hakem üçlüsü yönetti.
1.Amatör Ligin 6.Grubun da 3.Haftasında, İFA spor sahasında oynan karşılaşma oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Küçükçekmece Temsilcisi İkitelli spor, Vardar spor arasındaki müsabakanın ilk yarısı golsüz sona erdi.
İkinci yarıda oyunun kontrollü tamamen ele alan İkitelli spor ‘da ikinci yarı Furkan'ın yerine oyuna dahil olan İbrahim'le İkinci yarıda da rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Mavi -Beyazlılar, 47.Dakika Uğur,76,79, ve 83'üncü dakikalarda İbrahim Het-rik yaparak üç gol atarken farkı 4'e çıkardı.
 Geriye kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca karşılaşma İkitelli spor ’un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Küçükçekmece İkitelli spor üç maçta 2 galibiyet 1 yenilgi ile 6 puan toplayarak 9 puanlı Bahçelievler Soğanlı spor ‘un ardından ikinci sırada yerini aldı. Vardar spor ise 4 puanda kalmış oldu.
HABER/Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.