ALKIŞLAR FATİHANSPOR'A


  Küçükçekmece Fatiha spor, geçtiğimiz yıl vefat eden eski kalecilerden Sedat Esmer’in ailesine 5 Bin Türk lirası yardım bulundu.
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile Küçükçekmece Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği ‘18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Emektarlar (Veteranlar) Futbol Ligi’inde şampiyon olan Küçükçekmece Fatihanspor kazandığı para ödül olan 5 Bin Türk lirası ve erzak olmak üzere geçtiğimiz yıl vefat eden eski futbolculardan Sedat Esmer ailesine için ailesine başsağlığı bulundu.
Kırmızı-maviler futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri, şampiyonluk ödülü olan 5 Bin Türk lirası ve erzak merhum futbolcunun ailesine yardımda bulundu.
Fatiha spor, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eski kalecilerden Sedat Esmer için ailesine başsağlığı diledi. Fatiha spor kulüp Başkanı Selahttin Yeniyol, Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Güven Aydın, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi ve Küçükçekmece Belediyesi Sosyal yardım işleri Müdürü Cumhur Er tarafından ziyaret edilerek Sedat Esmer’in kederli ailesine başsağlığı dileğinden bulunulan Fatiha spor kulüp Başkanı Selahttin Yeniyol açıklamada, ailesine bu zor günlerinde en azından maddi destek sağlamak amacıyla Küçükçekmece Belediyesi ve Fatiha spor kulüp olarak  başsağlığı ve yardımda bulunduk ifadelerini kullandı.
HABER/Yılmaz AKTEPE








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.