Şampiyon Gençler ziyarete Bulundu.

Yılmaz AKTEPE/İrlanda'da gerçekleşen Dünya Kick Boks Şampiyonasın da üçüncü olan Doğukan Güzel ve yine Antalya’da düzenlenen Avrupa Muay Thai Avrupa şampiyonasında Şampiyon olan Berke Karabostan ve Milli Takım Antrenörü Oğuz Kıtay Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt'u makamında ziyaret etti.
15 Temmuz tarihinde düzenlenen Türkiye Gençler Kick Boks Şampiyonasında Türkiye 1.si olan Doğukan Güzel 27 Ağustosta tarihinde İrlanda da yapılan  60 Ülkeden 600 Sporcunun katıldığı Dünya Gençler Kick Boks şampiyonasında üçüncü olarak ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırdı.
27 Ocak-7 Şubat tarihlerinde düzenlenen Muay Thai Türkiye şampiyonasında 51 Kg Büyükler Türkiye ikincisi olan Berke Karabostan 14-18 Aralık tarihlerinde Antalya’da 25 Ülkeden 700 Sporcunun katıldığı Avrupa  Büyükler şampiyonasında 51 Kg da  Avrupa şampiyonu olarak, İstiklal Marşımızı ve Bayrağımızı göndere çektir.
Son yıllarda Küçükçekmece’de birçok spor dalında büyük bir gelişme yaşandığını belirten Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt, bunlardan birisinin de Kick Boks sporu olduğunu söyledi. Oktay Kurt, Küçükçekmece Belediyesi olarak ülke çapında derece alan sporcularımızı ödüllendiriyoruz. Sporculara her zaman yatırım yapıyor ve destekliyoruz. Gençlerimiz bu spor dalına rağbet gösterdiler. Burada yetişen gençlerimiz Türkiye'de derece almaya başladılar.Dünya Kick Boks Şampiyonasında üçüncü olan Doğukan Güzel, Avrupa Muay Thai Avrupa şampiyonasnda Şampiyon olan Berke Karabostan'ı tebrik ediyorum. Böyle güzel bir evlat yetiştirdikleri için ailesine ve antrenörü Oğuz Kıtay'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt'u makamın da gerçekleşen ziyaret esnasında sporculara, antrenörü Oğuz Kıtay da eşlik etti. Küçükçekmece’de uzun zamandan beri kick boks ve Muay Thai sporu yaptıklarını dile getiren antrenör Oğuz Kıtay Kick boks, Muay Thai Küçükçekmece'de ve Türkiye'de tanınan bir spor dalı oldu. Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz'in her zaman spora destek verdiğini söyleyen Kıtay, "Sayın Müdürümüz bizi makamında kabul etti ve desteklerini sundu. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Spora her zaman destek veriyor. Milli takım Antrenörü olarak şunu söylüyorum. Aileler çocuklarını bütün spor salonlarına göndersinler. Gençlerimiz oralarda ülkesine, milletine yararlı olsunlar şeklinde konuştu.

















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.