İstanbul Sinop Gençleri avantaj yakaladı.


İstanbul U-17/A Gençler ligi 8.Grupta İstanbul Sinopspor şampiyonluk yarışında lider Yeşilova Esnafspor'u 2-1 mağlup ederek şampiyonluk için avantaj elde etti.
 Ligin 12.Haftası Küçükçekmece Metin Oktay Sahasında 27 puanlı lider Yeşilova Esnafspor ile maç eksiği olan 23 puanlı İstanbul Sinopspor takımları karşı karşıya geldiler.
Her iki takımında Başkan ve yöneticilerin izlediği günün önemli maçını Yiğit Uçar, Yasin Şen ve Tuna Kovancı hakem üçlüsü yönetti.
Müsabakaya hızlı başlayan İstanbul Sinopspor başlama vuruşu ile 1.Dakikada Ali Rızanın atığı golle 1-0 öne geçti.
9.Dakika'da kıdemli yan hakem Yasin Şen'in uyarısı üzerine rakibine küfür yaptığı gerekçesi ile Yeşilova Esnafspor takımında Ahmet kırmızı kartla oyun dışı kalarak Yeşil-Beyazlıların sahada geri kalan süresin 10 kişi devam etmesine neden oldu.
14.Dakika'da İstanbul Sinopspor takımda Doğuhanın sert şutu top direkten döndü ve sarı lacivertliler mutlak golden oldu.
27.Dakika'da Sağ taraftan köşe atışı kullanan Yeşilova Esnafspor'da Erdem topu ağlara yollayarak skora eşitliği getiren gollü attı skor 1-1 oldu ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.
71.Dakika'da Yeşilova Esnafspor'da Erdem ceza sahasının dışından sert şutu top yan direkten döndü.
74.Dakika'da İstanbul Sinopspor takımda İsmail takımın ikinci gollünü atarak yeniden 2-1 öne geçmesini sağladı.
79.Dakika'da Sarı-Lacivertli İstanbul Sinopspor'un santrforu Mehmet kaleyi karşıdan gördü şutu top üst direkten döndü.
Karşılaşmada başka gol olmayınca 70 Dakika eksik oynayan lider Yeşilova Esnafspor ilk maçta yenildiği İstanbul Sinopspor'a ikinci maçta da 2-1 mağlup olarak hem liderliği kaptırdı hem de şampiyonluk yolunda büyük avantaj yitirmiş oldu.








İstanbul Sinopspor günün önemli maçında rakibine karşı üstün futbol ve bulduğu gol pozisyonları iyi değerlendirerek sahadan 2-1 yenerek önemli bir avantaj elde edip, ligde liderlik koltuğunu sağlama aldı


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.