İdman Yurdu Adım adım Şampiyonluğa Doğru Koşuyor.

Yılmaz AKTEPE/İstanbul 1.Amatör Lig 4.Grupta lider Küçükçekmece İdman Yurdu spor ligin 14.Haftasında grubun iddialı takımlarından olan Kazım Karabekir Mevlana spor’u 3-0 yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın mutluluğunu yaşadı.
Karşılaşama öncesi Küçükçekmece İdman Yurdu spor Genel Koordinatörü Sadettin Hazıroğlu misafir takım Kazım Karabekir Mevlana spor kulüp Başkanı Mustafa Türlü ve yönetimini müsabaka öncesi karşıladı. Küçükçekmece Metin Oktay sahasında oynan maçı Hakan Karaburunoğlu, Ramazan Gülhan ve Suat Üstündağ hakem üçlüsü yönetti.
Her iki takımında kazanmak için çıktığı önemli maçı hızlı başlayan ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurdu spor 11 ve 45+2. Dakikada attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapatan takım oldu.
İkinci yarıda baskılı ve atak futbol sergileyen ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurdu spor ikinci yarıda oyuna dahil olan Eyüp Kırmızı-Siyahlı takımın ve karşılaşmanın skorunu belirleyen gollünü attı.
Haftanın zorlu maçı olan Kazım Karabekir Mevlana spor maçını 3-0 kazanan Küçükçekmece İdman Yurdu spor üç puanı alarak liderliğini sürdürdü.
Stat: Küçükçekmece Metin Oktay
Hakemler: Hakan Karaburunoğlu, Ramazan Gülhan, Suat Üstündağ
Küçükçekmece İdman Yurdu: Utkucan, Birtan(Emin),Kadir, Selman, Özcan, Adnan, Kaan, Ozan, Yunus, Veysel(Eyüp),Kadir (Orhan)
Kazım Karabekir Mevlana: Recep, Feyyaz, Furkan Öztürk, Hakan, Ercan(Mustafa Kaya),Sedat, Sadık, Özgür(Furkan Karahan),Üzeyir, Tayfun, Mustafa Şenses(Adem)

Goller: 11,45+2.Dk Yunus ve 80.Dk Eyüp


















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.