C.Barbaros U 15’leri Namaglup Şampiyon Oldu.


Yılmaz AKTEPE/İstanbul U 15/B Ligi 8. Grup’ta mücadele eden Küçükçekmece Cennet Barbarosspor U 15 futbol takımı, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

İstanbul U 15/B Ligi 8. Grup’ta mücadele eden Küçükçekmece Cennet Barbarosspor U 15 Rumeli Kavağıspor takımı ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Cennet Barbarosspo'un U 15 futbol takımı, Emir (2)Serkan ve Barış'ın attığı gollerle 4-0 yenerek puanını 33’e yükseltti.
Avcılar Gençlik deplasmanda Yıldız Kanaryaspor takımını 1-0 yenmesi soncu Cennet Barbarosspor, bu sonuçla grup maçlarının bitimine 1 hafta kala namaglûp şampiyon oldu. İstanbul U 15/B Ligi Grup şampiyon olan Cennet Barbarosspor takımı önümüzdeki yıl İstanbul U 15/A Liginde mücadele verecek.
İstanbul U 15/B Ligi 8. Grup’ta şampiyon olan Küçükçekmece Cennet Barbarosspor oynadığı 13 maçta 10 galibiyet hiç yenilgi görmedi rakip ağlara 54 gol atarken 6 gol gördü kalesinde 33 puan toplayarak ligin bitimine bir hafta kala şampiyon oldu.

Küçükçekmece Cennet Barbarosspor Altyapı sorumlusu Dursun Tokgöz, Son üç yıldır kulüp olarak altyapıya büyük önem veriyoruz Disiplinli ciddi çalışma yaparak hem çocuklarımızı topluma kazandırıyoruz hem de başarılar elde ediyoruz.
Altyapıdan yetişen ve hem Cennet Barbarosspor takımında hem de Türk Milli Takımında forma giyen oyuncularımız var. Kulübümüzün felsefesine uygun şekilde Türk Futboluna genç ve yetenekli oyuncular kazandırıyor olmak tarif edilemez bir gurur. Bu oyuncularımızın her biri ile ayrı ayrı gurur duyuyorum.
Bugünde İstanbul un köklü kulüplerinden olan Rumeli Kavağıspor'u deplasmanda güzel futbol ve skorla mağlup ederek namaglûp şampiyon olduk bu mutluluğu yaşatan başta hocalarımız olmak üzere futbolcu kardeşlerimizi alınlarından öpüyorum dedi.











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.