TRABZON SPOR'UN BOĞAZ SEFASI:1-4


İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup’ta alt sıraları ilgilendiren haftanın önemli maçında İstanbul Trabzon spor, deplasmanda karşılaştığı Boğaziçi sporu 4-1’lik farklı skorla yendi.
Ligin 13.Haftası Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü spor tesislerinde Boğaziçi spor ile İstanbul Trabzon spor takımları karşı karşıya geldi. Haftanın bu önemli maçını Muhammed Ömür, Cemal Can Çakır ve Halil İbrahim Kibiroğlu hakem üçlüsü yönetti.
Müsabakaya hızlı ve etkili bir oyunla başlayan misafir takım İstanbul Trabzon spor, aradığı ilk golü maçın 33.Dakikasında Hamza'nın attığı golle buldu. Dakikalar 35'i gösterdiğinde Berkay   ile fileleri 2. Kez havalandırdı ve İstanbul Trabzon sporu 2-0’lık skora taşıyan isim oldu ilk yarı bu skorla son buldu.
İkinci yarıya hızlı ve atak başlayan ev sahibi Boğaziçi spor 49.Dakika da Gökhan Terzioğlu'un attığı golle fark bire skor ise 2-1 oldu.
Kalesinde gördüğü gollün şokunu çabuk atlatan misafir takım İstanbul Trabzon spor bu dakikalardan sonra maçtaki ağırlığını ele aldı baskı ve ataklarını rakip kaleye artırdı. 80 ve 86. Dakikalara arka arkaya Ertuğrul'un attığı iki golle farkı üçe skoru da 4-1’e taşıdı.
Müsabaka 4-1’lik skorla son bulurken, bu önemli karşılaşmayı kazanan İstanbul Trabzon spor’ sahadan üç puanla ayrılmasını bildi.
HABER / Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.