İSTANBUL SİNOPSPOR İKİNCİ YARIDA FARKA GİTTİ 4,0

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta Şampiyonluğa oynayan İstanbul Sinop spor kendi evinde İstanbul Güngören sporu konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleden 4-0 galip ayrılarak şampiyonluk iddiasını sürdürdü.
Süper Amatör Lig 3.Grupta Şampiyonluğa oynayan İstanbul Sinop spor kendi evinde İstanbul Güngören sporu konuk etti. Dolu tribünler önünde başlayan mücadelede, ev sahibi takım ilk yarı gol bulamadı. İlk yarısı 0-0 biten mücadelenin ikinci yarısında ise İstanbul Sinop spor gol olup yağdı.Dakikalar 52’yi gösterdiğinde Ümit Murat ile 1-0 öne geçen Sarı-lacivertli ekip 74. dakikada da Ümit Murat kendisinin ve takımının ikinci gollünü atarken farkı ikiye çıkardı. 2 farkı yakaladıktan sonra rahat bir oyun sergileyen İstanbul Sinop spor ‘da günün başarılı futbolcusu Ümit Murat Het-rik yaparak 78. dakikada kendisinin ve takımının üçüncü gollünü kayıt etti ve skoru 3-0'a getirdi.
 Maçın sonucunu belirleyen gol ise 90.dakika da Oğuzhan'ın ayağından geldi. İstanbul Sinop spor, Ümit Murat (3) ve Oğuzhan’ın attığı golle mücadeleden 4-0 galip ayrılarak Süper Amatör Lig 3.Grupta şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam etti.
HABER/ Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.