TRABZON SPORLU MİNİK SPORCULAR FİDAN DİKTİ.


İstanbul Trabzonspor Futbol Okulu minik öğrencileri, hocaları ile birlikte tesislerin bahçesinde fidan dikti.

İstanbul Trabzonspor Futbol Okulu öğrenci ve hocaları tarafından tesislerin bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğine; İstanbul Trabzonspor kulüp Başkanı Seymen Gençtürk, Bordo-mavili takımın hocaları ve veliler katıldı.
 İstanbul Trabzonspor kulüp Başkanı Seymen Gençtürk, Futbol okulu minik öğrencileri minik çocuklarla birlikte fidan dikti. Etkinlik nedeniyle Bordo-mavili takımın hocalarını ve Futbol Okulu öğrencini tebrik eden Gençtürk, böylesi anlamlı çalışmaların devam ettirilmesi, etkinliğe katılan öğrencilerin çok keyif aldıklarını belirtti.
Minik Öğrencilere doğa sevgisinin aşılanması için gerçekleştirilen etkinlik sayesinde her öğrencinin dikili bir fidanının olacağını ifade eden Gençtürk, fidan dikimi sayesinde tesisi çevresinde çok daha yeşil ve güzel görünüme kavuşacağını belirtti.
 Yeşil alanların azalmasıyla çocukların Oyun alanları kısıtlanıyor. Bu yüzden çocuklar, içlerinde oluşan enerjiyi tam anlamıyla atamadıkları için yaramazlık denilen kavram ortaya çıkıyor. Bugün öğrencilerimiz ile birlikte fidan diktik. Kulübümüz her anlamda örnek bir kulüp olmalı, bu tarz çalışmalarımız her zaman devam edecek ifadelerine yer verdi.

HABER/ Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.