HALKALI TAŞTEPESPOR KULÜBÜ SOSYAL CAFE AÇILIŞINI YAPTI.


Küçükçekmece İlçesinin köklü kulüplerinden Halkalı Taştepespor kulüp tesislerinde buluna 3 ay süren tadilat sonrası sporcuların ve üyelerin rahat bir ortam olması amacı ile Sosyal Cafe açılışını gerçekleştirdi.
Açılışa, CHP İstanbul Bölge Milletvekili Özgür Karabat, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu, spor kulüp Başkanları, yöneticiler, iş adamları, sporcular ve davetliler katıldı.
CHP İstanbul Bölge Milletvekili Özgür Karabat, spora verilen katkıların büyük önem arz ettiğini belirterek tesisin açılışında katkı ve desteği olan herkese teşekkür etti.
 Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, ilçede sporcuları destekleyerek gençleri spor yapmaya teşvik ettiklerini söyledi.

1973’lü yıllardan bu yana sporun içinde olduklarını ifade eden Halkalı Taştepespor kulüp Başkanı İsmail Meriçli, "1973 yılında kurulan Halkalı Taştepespor Kulübü binasını yenileyerek Sosyal Cafe adı altında yenileyerek açılışını yaptık. Kulübümüzün öncelikli amacı gençlerimize spor yapma şansı vermek ve branşlarda çeşitliliği sağlamaktır. Şu anda Küçükçekmece'nin en şık tesislerinden birini kulübümüze kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Katkıları dolayısıyla iş adamlarımıza teşekkür ediyorum 'diye konuştu.
HABER/ Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.