YETİK: ESNAFSPOR'UN ÇIKIŞI SÜRECEK

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta inişli, çıkışlı bir grafik çizen Yeşilova Esnafspor Kulübü Başkan Vekili Salih Yetik Ligin ikinci yarısında çıkışımız sürecektir dedi.



İlk yarının arka arkaya kayıp ettiği puanlarla ligin zirvesinden uzaklaşan Yeşilova Esnafspor geçen hafta sonu deplasmanda Sultanbeyli spora 4-1 mağlup olması camiada üzüntüye neden oldu.

Müsabaka sonrası açıklama yapan Yeşilova Esnafspor Kulübü Başkan Vekili Salih Yetik lige başlarken size bir açıklamada bulunmuştum bu sezon çok büyük paralar harcayıp iddialı bir takım kuramayacağımızı ve bizim için öncelikle Süper amatör ligde ligde kalmak olacağınız söylemiştim.
Benin ve Başkanımız Ahmet Ulaşın ’da kesinlikle de şampiyonluk kelimesi ağzımıza almadık yani kimseye şampiyonluk sözü vermedik sezona Başlarken bir sürü futbolcu kardeşimiz yeni sezon için bizle çalışmalara başladılar ancak çok büyük paralar istediği için anlaşamadık birde şansız yenilgiler sonucu grupta 13 puan toplayarak orta sırada yerimizi almış bulunmaktayız. İkinci yarıya lige yeni başlamış gibi sorunsuz problemsiz başlamayı arzuluyoruz.

İlk yarının değerlendirmesini de yapan Yeşilova Esnafspor Kulübü Başkan Vekili Salih Yetik "İlk yarının son haftalarında sakatlıklar ve cezalar nedeniyle maçlara eksik kadro ile çıktı. Buna örnek verecek olursak Kaptan Aykut, kalecimiz Berkcan’ın sakatlığı oldu grubumuzun güçlü takımları ile deplasmanda oynadık ikinci yarı fikstür avantajı bizden yana olarak bunu çok iyi değerlendirip çıkışımızı sürdüreceğiz'' dedi.

HABER: YILMAZ AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.