Çatalca evinde kayıplarda 0-2



Çatalca evinde kayıplarda 0-2







TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Çatalcaspor evinde konuk ettiği Trabzon Akçaabat karşısında vasat bir oyun sergileyerek sahadan 2-0 yenik ayrıldı.


Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta Trabzonlu oyuncu Bilal Çebi attığı gollerle maçın skorunu tayin etti. Maça konuk ekip Akçaabat takımı hızlı başladı. İlk dakikalarda baskılı bir oyun anlayışı içinde mücadelesini veren Trabzon Akçaabat takımı müsabakanın 5.dakikasında sağ kanattan geliştirdiği atakta kafa ile topla buluşan Bilal Çebi durumu 0-1 yaptı. Bu golün ardından orta alanda hâkimiyetini kurma çabası içinde olan Çatalca takımı Hurşit’in istekli oyununa bir türlü ayak uyduramadı. İlk yarının ikinci çeyreğinde baskısını arttıran Çatalca takımı aradığı beraberlik golünü ilk yarıda bulamadı ve müsabakanın ilk yarısı 0-1 tamamlandı. İkinci yarıda ilk yarı gibi orta alan mücadelesi şeklinde başladı. Geride olmanın verdiği tedirginlikle rakip kaleye yüklenen Çatalca bir türlü topu forvet oyuncularına taşıyamadı. Müsabakanın 79.dakikasında Çatalca kalesinde korner atışı kazanan Trabzon’da kullanılan korner atışını iyi takip eden Bilal Çebi durumu 0-2 yaptı. Bu dakikadan sonra oyunu tüm gücüyle Trabzon Akçaabat kalesine yıkan Çatalca takımı bir türlü gol yapamadı ve müsabaka 0-2 konuk ekip Trabzon Akçaabat’ın üstünlüğü ile tamamlandı. 

Stat: Silivri
Hakemler: Melih Gündoğdu, Sercan ertemçöz, Buıra Bayguş, Fehim Mısırlıoğlu
Çatalcaspor: Sercan 6, Oğuz 6, İsmail 6 (82’ Tayfun 4), evren 6, Hurşit 6 (86’ Enis 3), Sertaç 5 (67’ Murat 4), Ertunga 6, Muhammet 6, Oğuzhan 6, Okan 6, Murat 6
Trabzon Akçaabat: Ali 7, Tuncay 7, Volkan 7, Tuna 7, Bilal Çebi 9, Fatih 8, Bilal 7, Sadık 7, Devrim 7 (Samed 5), Burak 7 (84’ Mustafa 4), Hüsnü 7 (73’ Hasan 4)
Skor: 0-2
Goller: 5 ve 79’ Bilal Çebi (Trabzon)
Sarı kartlar: Okan, Murat (Çatalca), Tuncay, Burak (Trabzon)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.