Vardarspor İstanbul Sinopspor'dan rövanşı aldı



İstanbul Süper Amatör lig 4.Grup'ta haftalardır puan kayıp veren İstanbul Sinopspor ligin 12.Haftasında ligin ilk maçında deplasmanda 3-2 mağlup ettiği Vardarspor’a 3-2 mağlup olarak puan kayıp etmeye devam etti.


Yılmaz AKTEPE
Küçükçekmece Metin Oktay Stadında karşı karşıya gelen İstanbul Sinopspor ile Vardarspor takımları sahaya mutlak galibiyet için çıktılar.



Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi İstanbul Sinopspor takımı sağ taraftan köşe atışı kullandı köşe atışından gelen topa dokuna takım kaptanı uygar topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçiren gollü attı.
10.Dakikada Vardarsporlu Muhammet soldan aldığı tolla ceza alanın indi İstanbul Sinopspor savunması Muhammet’e ceza sahası içinde sert müdahalede bulununca karşılaşmanın orta hakemi penaltı noktasını gösteri ve topun başına geçen Muhammet topu ağlara yollayarak skora eşitliği getirdi skor 1-1
28.Dakikada Vardarsporlu Berke atılan uzun topla buluştu Berke hızla rakip ceza sahsına girdi kaleci Fatih zamanlamasını iyi yapamayınca Berke Fatih’in üzerinde aşırtarak topu ağlara yolladı ve mağlup duruma düşen Vardarspor 2-1 öne geçti ve ilk yarıyı da önde kapatmış oldu.
İkinci yarıya ev sahibi İstanbul Sinopspor tüm hatları ile rakip kaleye yüklendi ve zaman zaman savunmada da hatalar yapamaya başladı.

62.Dakikada Vardarasporlu Serkan takının üçüncü gollünü atarak farkı ikiye çıkartarak skoru 3-1 yaptı.
70.Dakikada penaltı kazan ev sahibi İstanbul Sinopspor da topun başına geçen Erkan topu ağlara yollayarak skoru 3-2 yaptı ve farkı bire indirdi.
Karşılaşmada başka gol olmayınca galibiyet parolası ile sahaya çıkan İstanbul Sinopspor ilk maçta 3-2 mağlup ettiği Vardarspora bu sefer aynı skor ile mağlup olarak puan kayıbı serisini sürdürdü.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.