YENİ UFUKSPOR ZORDA OLSA KAZANDI.



İstanbul 1. Amatör Lig 5.Grupta 2. hafta müsabakası Yeni Ufuk spor, kendi sahasında Hasköyspor'u zor da olsa kazanması bildi.
 Küçükçekmece Belediyesi Kemal Aktaş Stadı'nda oynanan 1. Amatör Lig 5.Grupta 2.Haftası müsabakası Yeni Ufuk spor, Hasköy'u 1-0 mağlup ederek, yolunan devam etti. Maça dengeli başlayan iki takım oyuncuları yakaladıkları pozisyonları gole çeviremezken, ilk yarı uzatma dakikalarında 45+2 de ev sahibi Yeni Ufukspor'lü Ufuk takımını golünü atarak ilk yarıyı 1-0 'lık skorla önde kapattı. 
İkinci yarıya daha atak bir futbolla başlayan ev sahibi Yeni Ufuk spor  yakaladığı sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın 88.inci dakikasında Yeni Ufukspor'lü Arifin ceza sahası içinde sert müdahale yapılası sonucu yüzde yüzlük penaltıyı karşılaşmanın hakemi verememesi nedeni ile uzun itirazlar edilmesine rağmen itirazları sonucu değişmedi.
 Bu dakikadan sonra maçta başka gol olmaz, Yeni Ufuk spor maçı 1-0 kazandı. Ev sahibi Yeni Ufuk spor  bu galibiyetle ikinci hafta ikinci galibiyete puanını 6'ya
Çıkararak, liderliğini korudu. 

HABER/Yılmaz AKTEPE 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.