BALKAN SPOR ARADIĞI HOCAYI BULDU


Küçükçekmece temsilcisi İstanbul Balkan spor bir süredir aradığı teknik direktörü buldu. Son olarak İstanbulspor’u çalıştıran tecrübeli teknik adam Murat Murat Batmaz ile anlaşmaya varıldı.
İstanbul Balkan spor yönetim kurulu Başkan Rıdvan Vatansever ve As Başkan Tamer Arslan ile birlikte kulüpte tecrübeli teknik adamla görüştü. Görüşmenin olumlu geçmesinin ardından İstanbul Balkan spor 2019-2020 Futbol sezonu için Murat Batmaz ile anlaşma sağladı.
Murat Batmaz resmi sözleşmeye imza atıp, görevine başladı. Kendisini bu göreve layık gören yönetime teşekkür eden Batmaz, iyi bir kadro oluşturup, takımı hedefe taşıyacaklarını söyledi. Genç teknik direktör ile anlaştıklarını belirten kurulu Başkan Rıdvan Vatansever, anlaşmanın her 2 taraf için hayırlı olmasını diledi.
1977 İstanbul doğumlu olan genç çalıştırıcı Murat Bakmaz Küçükçekmecespor altyapısında futbola başladı. Filizspor, Kanrayspor, amatör sonrasında İstanbulspor, profesyonel olarak Küçükçekmecespor, Beşyüzevler, Bulancakspor takımlarında forma giydikten sonra ilk teknik direktör olarak Küçükçekmecespor da Tekin Öcal, Beşyüzevler Savaş Demiral (Büyük Savaş ve ) İstanbulspor da Saffet Susiç ve Dimitri Pantazi ile çalışıma imkânı bulan Murat Batmaz evli 2 çocuk babası
HABER/Yılmaz AKTEPE





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.