ÜÇ YIL İÇİNDE BAL LİGİNDE OLMAK İSTİYORUZ


Son yıllarda altyapıda aldığı başarılar ve Profesyonel kulüplere verdiği yetenekli oyuncuları vererek adından sıkça söz ettiren İkitelli spor gözünü yükseklere dikti.
                                    
 İstanbul 1.Amatör kümede mücadele veren Küçükçekmece İkitellispor kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan İkitellispor olarak hedeflerini açıklarken her şeyin Planlı ve ileriye dönük olacağını belirterek “ İkitellispor bu sezon lig’in zevkle izlenecek bir takımı olacak” dedi

Ceyhan, İkitelli spor olarak planlı ve programlı adımlar attıklarını şöyle anlatıyor. “Göreve geldiğim de İkitellispor barakta bir yerde kalıyordu daha yönetim kurulumuzla birlik de görüşmeler ve çalışmalar yaparak barakadan buralara geldik.
                                         
Daha önce özelikle A Takımda şampiyonluk ve ilersini düşünmüyorduk sadece altyapı olarak ağırlık veriyorduk.
Ceyhan, Görev yaptığı bu zamana kadar 18 şampiyonluk 23 oyuncu Profesyonel kulüplere altyapısına kazandırdık. Bizde bir söz vardır Ağzından süt damlayanlar bizimle yarışamazlar herkes dikkat etmeli Rüzgâr kayanın tozudur bu söz çok büyük bir sözdür anlamı da büyüktür anlayan anlar
Biz yönetim olarak önümüze bir hedef koyduk bu büyük hedefi ise 3 yıl sonrasında Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı olmak.
Bunlar hayal değil yeter ki ne yaptığınızı bilin Arzumuz ve isteğimiz BAL, bunu da başarmak için var gücümüzle çalışacağız dedi.

HABER: Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.