BAYAN KULÜP YÖNETİCİSİ HERKESİ DESTEĞİNİ BEKLİYOR.


İstanbul Balkan spor kulübü Rıdvan Vatanseverin eşi aynı zamanda kulübün ilk kadın yöneticisi Zülbiye Vatansever herkesin desteğini beliyoruz.
İstanbul Balkan sporun Çiçeği burnunda kadın yöneticisi eşine her konuda destek olduğu gibi kulüp başkanlık yaptığı kulüpte yöneticisi olarak görev aldı.
Zülbiye Vatansever, kulübümüz daha yeni bir kulüp herkesin kulübümüze destek vermesi gerek. Amatör futbol takımlarına yeterince destek olunmadığını dile getiren Vatansever , "Çok fazla desteğe ihtiyacımız var. Amatör kulüplere lafta destek var ama icraatta yok. Bu nedenle sporu seven iş adamlarından destek bekliyoruz.

“Amacımız, çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik etmek için kulübümüze maddi ve manevi destek olmaktır. İstanbul Balkan spor gibi spor kulüplerine ne kadar destek verilir ise çocuklarımızın ve gençlerimizin bir o kadar spor faaliyetleri içerisinde bulunacakları göz önünde tutulmalıdır. Ben hem bir anne hem de bir iş kadını olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin spor faaliyetlerinde bulunmalarını desteklemekteyim.
HABER :Yılmaz AKTEPE                       


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.