MERİÇLİ, ŞAMPİYON HERKES SAYGI DUYMASI LAZIM.


                           
 Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Halkalı Taştepepspor Kulüp Başkanı İsmail Meriçli şampiyon olan takımlara herkesin saygı duyması lazım dedi.
                           
2014-2015 Futbol sezonu da Altyapıda 4 şampiyonluk kazanan Bordo Mavili Taştepespor kulüp Başkanı İsmail Meriçli yaptığı açıklamasında sezona ciddi ve disiplinli bir şekilde çalışarak altyapımızda 4 şampiyonluk kazandık.
U 17 Takımız 9.Grupta oynadığı tüm maçları kazandı 96 gol atarken kalemizde 9 gol gördük Şampiyon oldu.U 16 Takımız 26. Grupta en yakın takipçimize 9 puan fark attı ve şampiyon oldu.,U 15 Takımız 7.Grupta yine yenilgi almadan 2 puan farkla 78 gol attı 3 gol yedi ve şampiyon oldu.U 13 Minik Takımız da 9.Grupta hiç yenilmeden şampiyonluk yaşatan takımlarımız oldu.
A Takımda zaten liglere girmiyoruz diğer kategorilerde ise grup ikinciliği ve üçüncülüğü olarak 2014-2015 Futbol sezonun tamamladık.
                            
Bizler bu şampiyonlukları ve başarıları yaşatan tüm futbolcu kardeşlerimizi öpüyorum ayriyeten Futbol bu üç ihtimali oynan bir futbol oyunu bunda yenmek yenilmek şampiyon olmak ve ya olmamak vardır. Önemli olan bu duyguları taşıyıp kayıp eden kazananı alkışlaması ve şampiyon olana saygı duyulmasıdır dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.