Zefer Spor'da 10 numara transfer

 



İstanbul 1.Amatör lig ekiplerinden Zeytinburnu Zaferspor,Sultanmurat spor'dan  10 numara Arda Şakiroğlu'nu renklerine kattı.

Yeni sezona önemli isimleri kadrosuna katarak hazırlıklarını sürdüren Zeytinburnu Zaferspor,yaptığı transferlerle kadrosunu daha güçlü hale getirdi.

 Zeytinburnu Zaferspor Kulübü Başkanı Cengiz Zafer ve yönetimi ile bir görüşme yapan tecrübeli oyuncu anlaşmaya vararak önümüzdek sezon Zeytinburnu Zaferspor başarısı için ter dökecek.

Zeytinburnu Zaferspor Kulübü Başkanı Cengiz Zafer yaptığı açıklamada;Arda Şakiroğlu' ile uzun süredir iletişim halindeydik. Ancak tam anlamıyla anlaşmaya vardığımız dan dolayı kamuoyunu bilgilendirmek istemedik. Bugün yaptığımız toplantı neticesinde geçen sezon Sultanmurat spor'da iyi şekilde terleten 10 numar Arda Şakiroğlu ile yeni sezon için anlaşma sağladık. Kulübümüze şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Geçen sezon kaçırdığımızı Süper Amatör Lig'ine bu sezon çıkmak için Yönetimimiz ve Futbolcularımız olarak daha fazla çalışarak hedefimize ulaşacağımız hiç şüphem yok, dedi.

HABER / Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.