Tahtakale Kartalları Sahaya ‘Şampiyonluk' Parolası İle İndi

 İstanbul 1. Amatör Lig Avcılar temsilcilerinden Redoks Tahtakale Kartalları FK, 2022-2023 Futbol Sezonunun hazırlıklarına Avcılar Atatürk  Stadında Teknik direktör Abbas Duman yönetiminde sezonun ilk çalışmasına başaldı

Redoks Tahtakale Kartalları FK yeni sezon için sahaya  ‘şampiyonluk’ parolası ile indi. Sezonun ilk gün çalışma  heyecanına  Redoks Tahtakale Kartalları FK Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Canpolat,yönetim kurulu üyeleri de ortak oldu. 

Yeni sezonu  Teknik direktör Abbas Duman, yardımcı antrenör  Samet Güngöre ve kaleci hocası Sezgin Vatansever'den  oluşan teknik kadro ve 34 futbolcunun katılımı ile açan Siyah-beyazlılar yeni sezon  hazırlıklarına başladı. 

Sezon öncesi Teknik direktör Abbas Duman'nin futbolcularla  yaptığı tanışma  konuşmasının ardından kulüp Yılmaz Canpolat ve yönetim kurulu futbolculara yeni sezon öncesi başarı dileklerinde bulunurlarken sezon öncesi duygularını da dile getirdiler. 

Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat, Redoks Tahtakale Kartalları FKn bu transfer  döneminde  kadrosuna yapılan transferlerle daha da  güçlendirdiğini sözlerine ekleyen Canpolat,Redoks Tahtakale Kartalları FK, kadrosunda yer alan futbolcuların daha üst liglerde rahatlıkla mücadele edecek güçte olduklarını geçtiğimiz sezonlarda yaşanılan şansızlıkların bu sezon yaşanmayacağına  inandığını söyleyerek, “Biz yönetim olarak teknik kadromuza ve sizlere güveniyor, şampiyonluk sevinci yaşayacağımıza da inanıyoruz. Hatasız kazasız, sakatlıklardan uzak bir sezon geçirmenizi  diliyoruz” dedi. 

 futbol şube sorumlusu Yusuf İvgen’in de  her zaman yönetimin yanında olacağını belirterek,  Redoks Tahtakale Kartalları FK geçen sezon bizlere  çok güzel heyecan yaşattı. Bu heyecanımız  yarım kalmıştı. İnşallah bu sezon bu heyecanımızı yine yaşayarak  şampiyonluk sevinci yaşayacağız. Şampiyonluk için inşallah o sene bu sene olacak” dedi. 

HABER / Yılmaz AKTEPE

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.