Hedefimiz ilk yılımızda Bölgesel amatör Lig'e adımızı yazdırmak

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükçekmece Yeni Ufukspor Eylül ayının ilk haftasında kendi sahasında top başı yapıyor.

Küçükçekmece temsilcisi, 2021-2022 futbol sezonu için yeni transferler ve denenecek sporcuları görmek amacıyla Eylül ayının ilk haftasında topbaşı yapacak.

Küçükçekmece Yeni Ufukspor kulübü 2. Başkan Murat Müftüoğlu yaptığı açıklamada "İç transferlerimizi tamamladık. Dış transfer için gelen sporcuları denemek amaçlı Eylül ayının ilk haftasında teknik sorumlularımız  Adem Yıldız ve Mehmet Coşkun yönetiminde topbaşı yapacağız. Yeni transferler ve denenecek dış transferleri deneme amaçlı hazırlık maçları yaptıktan sonra  takımı şekillendirip kadromuzu kurmayı amaçlıyoruz.

Müftüoğlu,Süper amatör lige çıkma başarısı gösteren takımımızın iskeletini muhafaza ediyoruz 1 oyuncumuz hariç diğer tüm futbolcularla anlaşma gerçekleştirildi.

Küçükçekmece  ilçemizi ve Yeşilova  semtimizi Süper amatör ligde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz ilk yılımızda Bölgesel amatör Lig'e adımızı yazdırmak olacak. . ” dedi.

HABER / Yılmaz AKTEPE






 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.