Futbolcu Arda dünya evine girdi


Küçükçekmece Sultanmurat  Mahallesinin köklü ailelerinden Şakiroğlu Ailesi dün gece en mutlu günlerinden birini daha yaşadı.

Sultanmurat mahallesinin önde gelen Mücevher ,Nihat Kuruluş'un güzel kızları  Nursana Kurtuluş ile Sultanmurat Spor kulübü Genel Kaptanı İbrahim,Güler  Şakiroğlu çiftinin yakışıklı futbolcusu ve delikanlısı Arda Şakiroğlu dün gece yapılan muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Sultanmuratspor,Sefaköy Kartal,Gültepe Özgençlik ve Yeşilova Esnafspor kulübünde en son şampiyonluk yaşayan yakışıklı damat Arda Şakiroğlu'un düğününe törenine Spor,Sanat Siyasetçiler ve Arda'nin  futbolcu arkadaşlarının da yer aldığı düğün tam bir festival havasında geçti.

Alkışlar arasında salona giren genç çift ilk danslarını yaptıktan sonra pasta kesimi ve ardından dakikalarca süren takı merasimi yapıldı. Sonrasında ise sahne alan gençler gecenin bundan sonraki kısmında oynadıkları yöresel  oyunları ile maharetlerini ortaya koyarak genç çiftlerin mutlu gecelerine renk kattılar.

Oldukça kalabalık bir davetlinin katılımı ile gerçekleşen düğünün en mutlu çifti gelin ve damat olurken 1. Gelinlerini alarak daha da kalabalıklaşan  İbrahim,Güler  Şakiroğlu çifti oldu.Bizde Nursana,Arda Şakiroğlu çiftini tebrik ediyor bir ömür boyu mutluluklar dileriz..

 

HABER /Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.