TAHTAKALE KARTALLARI U-15 ve U-16’LAR KAZANDI

İstanbul Amatör Lig'e corona virüs nedeniyle 2020-2021 Futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Avcılar Tahtakale Kartalları Samet Güngöre yönetiminde  Covid-19 önemleri altında İFAspor tesislerinde İFA spor U-16 2-1,U-15'ler 1-0 kazanmayı bildi.

İFA spor tesislerinde ağırlayan U16 takımımız da rakibi karşısında 2-1 galip gelmeyi başardı.  Goller Muhammet Koce ve Kadir Özayyıldız’dan geldi…

Günün ikinci maçı olan U-15 takımda dişli rakibi İFAspor'u Mikail Keçeci'nin  attığı golle güçlü rakibini 1-0 'lık skorla yenmeyi başardı.

Avcılar Tahtakale Kartalları Spor U-15 ve U-16 Takımlarından sorumlu hoca Samet Güngör,Yeni Futbol sezonuna ligler heran başlaycak bir şekilde kendi tesislerimizde ve yaptığımız  antrenmanlar ve hazırlık maçları ile en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz.

İstanbul amatör liglerinin kaliteli altyapısı olan kardeş kulübümüz olan İFA spor U15 ve U16 takımları ile iyi bir hazırlık maçı yaptık her iki yaş grubumuzda sahada çok iyi mücadele ettiler .Bu mücadeleleri bizleri ileriye dönük umutlandırdılar bizleri burada en iyi şekilde ağırlayan İFA spor teknik ekibe ve yönetimine teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

HABER / Yılmaz AKTEPE














Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.