SONER KARAPINAR'DAN, BAŞKAN ÇEBİ'YE ZİYARET

 


Söğütlüçeşme Birlik Spor Kulübü Başkanı Soner Karapınar Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’yi makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin makamında gerçekleşen ziyarete Söğütlüçeşme Birlik Spor Kulübü faaliyetleri ve tesisler konusunda bilgiler sunan Kulübü Başkanı Soner Karapınar ve Belediye Başkanı Kemal Çebi arasında sıcak bir ortamda yapılan ziyaret gerçekleştirildi.

                          

Ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı Kemal Çebi, Söğütlüçeşme Birlik Spor Kulübü Başkanı Soner Karapınara görevinde başarılar diledi. Söğütlüçeşme Birlik Spor Kulübü'nün daha iyi yerlere gelmesi gerektiğini belirten Başkan Çebi, Söğütlüçeşme Birlik Spor Kulübü'ne  diğer kulüplerimiz gibi destek vermeye devam edeceklerini kaydetti. Küçükçekmece Belediyesi'nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Çebi, "Biz amatör spor kulüplerine ve sporculara da destek veriyoruz. Bu desteğimiz de her zaman devam edecek yapılan nezaket ziyareti için teşekkür etti.

Söğütlüçeşme Birlik Spor'u daha iyi yerlere taşımak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Soner Karapınar, "Amatör spor kulüplerine ve kulübümüze verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Yanımızda olduğunuzu bilmek bize ayrı bir güç veriyor" dedi.

                   

Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.