MİNİK FUTBOLCULAR CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADILER.



MİNİK FUTBOLCULAR CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADILER.
İstanbul Atakent spor ile Beşiktaş Halkalı Atakent Futbol Okulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle minik futbolcular Cumhuriyet özel programı düzenledi.
 İstanbul Atakent spor tesislerinde gerçekleştirilen Cumhuriyet özel programında, minik öğrenciler hazırladıkları gösterilerle büyük alkış topladı. Programa Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, İstanbul Atakent spor Kulüp Başkanı Cevdet Şenkardeşler, İstanbul Atakent spor ile Beşiktaş Halkalı Atakent Futbol Okulları Genel Koordinatörü Sedat Balta, kulüp yöneticileri, hocalar minik futbolcular ve sporcu velileri Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yılı kutlamalarına katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gün ve anlama ve içern protokol konuşmaların ardından minik futbolcular, Çuval, Yumurta ve halat çekme yarışları gerçekleştirildi. Sporcu velilerinde yarıştığı çuval yarışları İzleyenler tarafından büyük alkış ve beğeni toplayan gösteriler dereceye girenlere günün anlamını taşıyan madalyalar Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, İstanbul Atakent spor Kulüp Başkanı Cevdet Şenkardeşler tarafından düzenlenen törenle verildi. Kutlamaların ardından açılan Türk bayrağı önünde poz vererek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladılar.
















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.