BEŞİKTAŞ'DAN ANLAMLI KUTLAMA




                                       BEŞİKTAŞ'DAN ANLAMLI KUTLAMA

Beşiktaş Isparta kule Futbol Okulları tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Minik ve Mini minikler futbol turnuvası düzenlendi.

Beşiktaş Isparta kule Futbol Okulları tesislerinde gerçekleşen futbol turnuvasına Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ali Gültekin, Güvenç Kurtar, Metin Uzun, Tekin Öcal ve Galatasaray'ın eski oyuncularından Engin Baytar, Beşiktaş Kulübü Futbol Okulları İdari Koordinatörü Gökhan Ataş'ın katıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Kupası futbol Turnuvasında ödül almaya hak kazanan minik futbolculara kupalarını takdim ettiler. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen futbol turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

Beşiktaş Isparta kule Futbol Okulları Koordinatörü Yılmaz Canpolat, Futbola gönül vermiş sevgili çocuklarımız ve onlara örnek olup yol açan kıymetli ailelerini tebrik ediyorum. İnanıyorum ki önemli bir bu tür turnuvalar giderek artar, bugün buraya kadar gelip çocuklarımızla bu mutluluğu paylaşan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ali Gültekin, Güvenç Kurtar, Metin Uzun, Tekin Öcal ve Galatasaraylı oyuncularından Engin Baytar ve siz değerli Velilerimize çok teşekkür ediyorum dedi.



























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.