SEFAKÖY KARTAL İKİNCİ YARIDA PİYALEPAŞA'YA TELSİM OLDU.

SEFAKÖY KARTAL İKİNCİ YARIDA PİYALE PAŞA'YA TELSİM OLDU.
İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grupta şampiyonluk yarışı veren Sefaköy Kartalspor kendi sahasında karşılşatığı lider Piyalepaşaspor'a ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu.
Lige şampiyonluk parolası ile başlayan, aynı zamanda ligin en favori takımlarından biri olarak gösterilen Sefaköy Kartalspor ,İstanbul 1.Amatör Lig  beşinci haftasında Piyalepaşaspor'ukonuk etti. Sefaköy Kartalspor Stadı'nda oynanan maça taraftarların da ilgisi yoğun oldu.
Sefaköy Kartalspor Stadı'nda oynan bu önemli maçı Gökmen Dağ,Ramazan Gülhan ve Ali Gün hakem üçlüsü yönetti. Hakemin başlama düdüğünden bu yana maça daha istekli başlayan taraf ev sahibi Sefaköy Kartalspor , maçın ilk dakikalarında bulduğu iki net fırsatı gole çeviremedi. Kaçırdığı pozisyonlardan sonra iyice ataklarını sıklaştıran Siyah Beyazlılar, rakip kalede etkili oynatmaya başladı ve girdiği gol pozisyonlarını gole çevirmeyince ilk yarı golsüz kapandı.
Piyalepaşaspor İkinci yarı iyi futbol ve İki gol buldu.
Mücadelenin ikinci yarıya bu sefer daha istekli başlayan taraf misafir takım Piyalepaşaspor takımı ev sahibi Sefaköy Kartalspor kalesinde tekili olmaya başladı. Piyalepaşaspor 77'inci dakika da  Adem'in  ayağından gelen gole 1-0 öne geçti. Atılan golden sonra maçın temposu artarken,. Sefaköy Kartalspor beraberliği yakalama adına yaptığı hücumlardan eli boş dönerken Piyalepaşaspor maçın uzatma dakikalarında 90+4 . dakikasında Çağların kafasından bulduğu gol ile karşılaşmasının skor ununda belirleyen gollü attı. Karşılaşmamayı 2-0 kazanan lider Piyalepaşaspor hanesine 3 puanı yazdırıp yoluna emin adımlarla devam etti.



















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.