11.MİNİKLER FUTBOL TURNUVASI 14 EKİM'DE BAŞLIYOR.

11.MİNİKLER FUTBOL TURNUVASI 14 EKİM'DE BAŞLIYOR.


Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Desetkleme Derneği iş birliği ile düzenlenen 11.Minikler Futbol Tuurnuvası 14 Ekim C.Tesi Günü Başlıyor.
STATÜSÜ
Minikler Futbol Turnuvası Müsabakalarında Türkiye Futbol Federasyonu’ndan oynadığı kulüp adına lisansı çıkmış 2005, 2006 ve 2007 doğumlu futbolcular oynayabilir. Lisansı 2017-2018 sezonu için vize olmamış futbolcular sağlık konusundan kulübü sorumludur. 2005 doğumlu ve daha sonra doğmuş olan lisanslı oyuncuların lisanslarında TFF tarafından yaş grubuna uygunluğu yoktur kaşesi vurulmuş ise bu turnuvada da oynatılamaz. Oynatılması halinde hükmen mağlup sayılır. Ayrıca hakemler ve komite sahaya çıkan oyuncuları saha ortasına dizer, yaşına uygun olup olmadığına kanaat getirerek karar verir. Karar sonucu oyuncu kadrodan çıkartılır veya hastane doğum raporu bir sonraki müsabakaya kadar ibraz edilmesi gerekir. İbraz edilmediği takdir de hükmen mağlup sayılır.
Minikler Futbol Turnuvası Müsabaka süresi 2x30=60 dk. Oynanır.
Minikler Futbol Turnuvası Müsabakaları 4 no’lu futbol topu ile oynanır.
Minikler Futbol Turnuvası Müsabakaları en az 9 oyuncu ile başlar. Müsabaka anında herhangi bir nedenle oyuncu sayısı 6’ya düştüğünde müsabaka hakem tarafından tatil edilir. (Rakip takım galip sayılır.) Gruplarında ilk 4’sırayı alan  takımlar çeyrek final oynamaya  hak kazanır.
Birinci grubun birincisi ile ikinci gurubun Dördüncüsü ,Birinci grubun ikincisi ile İkinci grubun üçüncüsü ,Birinci grubun üçüncüsü ile İkinci  grubun ikincisi ,Birinci grubun Dördüncüsü ile İkinci grubun Birincisi arasında tek maçlı eleme usülü çeyrek final müsabakası oynanır. Çeyrek final müsabakasında oynanan birinci maçın galibi ile ikinci maçın galibi , üçüncü maçın galibi ile dördüncü maçın galibi takımlar yarı final müsabakası oynamaya hak kazanır.  Yarı final müsabakasında birinci maçın galibi ile ikinci maçın galibi final müsabakası oynamaya hak kazanır. Mağlup olan takımlar üçüncülük – dördüncülük müsabakası oynar.
Bu statüde belirtilmeyen konularda 2017 – 2018 AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR kitabı, FUTBOL MÜSABAKA ile diğer TALİMATLARIN geçerli olmasına
Mazeretsiz olarak Kupa ve madalya törenine katılmayan  ve turnuvadan çekilen takımlar Kulüpler Birliği’nin yapacağı tüm turnuvalara 1 yıl boyunca alınmazlar.

                                               

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.