Söğütlüçeşme Birlikspor Gençleri İddialı Geliyor.

Yılmaz AKTEPE/Küçükçekmece İlçesinin güzide kulüplerinden olan Söğütlüçeşme Birlikspor U-19 /A Genç takımı 2016-2017 Futbol sezonuna güçlü bir takım kuruyor.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Mavi Beyazlıların Başkan yardımcısı Cüneyt Kincüce yeni Futbol sezonuna U-19 /A Genç takımız çok iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Genç, dinamik, dürüst, üretken ve kurumsal yapıya ve de şeffaflığa önem veren yönetim kurulunu oluşturduk.
Kincüce , Yönetim kurulumuzla kulübümüzün teknik adamları, sporcuları diğer amatör kulüplerde oynayan tüm gençlerimizin hedef olarak göreceği bir elit takım oluşturmak ve semtimizi ve İlçemizi layık olduğu daha büyük başarılara imza atmak başlıca görevimizdir.” dedi.
2016-2017 Futbol sezonuna Ambarlı Işıkspor-Umut Coşer, Kosova Güçspor-Yusuf Furkan Ercan’ı alan Söğütlüçeşme Birlikspor yeni sezon öncesi iki transfere birden imza attı.
Söğütlüçeşme Birlikspor Kulüp Başkanı Ercan Demir yaptığı açıklamada “Genç takım hocası Serkan Şafak’la birlikte kaliteli ve yetenekli sporcuları takıma dahil ederek kadromuzu güçlendiriyoruz.” dedi.









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.