Macera Park Rövanşı Farklı aldı.

Yılmaz AKTEPE/Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde çalışan Spor Eğitmenleri arasında rövanş maçında Macera Park Eğitmenleri, Spor Okulları Eğitmenleri karşılaştı. İlk maçta 13-8 Spor Okulları Eğitmenleri üstünlüğü ile eren maçın rövanşını 11-6 Macera Park Eğitmenleri kazansa da, iki takım oyuncuları arasında yaşanan dostluk görüntüleri karşılaşmaya damgasını vurdu.
Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürülüğü bünyesinde çalışan Spor Eğitmenleri arası birlik, beraberlik ve dayanışmaya vesile olması ve çalışanlarının moral motivasyonunun sağlanarak, daha verimli çalışmalarına imkan sağlamak adına kurum içi dayanışma dostluk için hafta bir gün Halı sahada maç yapıyorlar.

Küçükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Mustafa Gök, Biz Küçükçekmece Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Birimler arasında mükemmel bir uyum, personelimiz arasında da kardeşlik duygusu hep en üst seviyededir. Birimler arasında ve personel arasında ki bu birliktelik bizim referans belediye olarak anılmamız da herhalde en büyük etken diyebilirim. Bu uyumu, bu birlikteliği biraz daha artırmak, hafta içi yoğun mesainin ardından, hem sağlıklı kalabilmek hem de stres atmak hemde moral motivasyonunun veriyor dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.