Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

            Küçükçekmece Sefaköy  Özel Asya Göz Tıp Merkezi, hasta kabulüne başlamıştır
    SGK ile anlaşması olan Özel Asya Göz Tıp Merkezi başta Küçükçekmece olmak üzere çevre              ilçelere de hizmet veriyor.
Küçükçekmece Sefaköy Sultanmurat Caddesi üzerinde 6 Ocak 2016 tarihi itibari ile Özel Asya Göz Tıp Merkezi olarak hizmet veren kurum, yeni yatırımlarla gerekli altyapı ve teknik donanımı tamamlayarak faaliyetlerine devam eden hastane Op. Dr.Hamidullah Yasevi Başhekimliğini yürüdüğü Özel Asya Göz Tıp Merkezi 3000 metre kare üzerine 17 poliklinik muayene odası 15 yatak kapasitesi ve 6 ameliyathanesi ve günlük 50 göz ameliyatı yapma kapasitesi sahip Tıp Merkezi olarak hizmet vermeye başladı.
Özel Asya Göz Tıp Merkezi kurucusu Op. Dr.Hamidullah Yasevi 1967 yılında Kabil'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp fakültesinde tıp eğitimine başladı. 1993-97 yılları arasında göz ihtisasını tamamlayarak uzman oldu.
Rusya'da Feyederof Göz Enstitüsünde mikro cerrahi ve katarakt fako cerrahisi üzerine çalışmalarda bulundu. 1998 yılında Artvin Devlet Hastanesinde göz uzmanı olarak göreve başladı. Artvin'de ilk fako cerrahisi ve skleroplasti ameliyatını yaptı. 2003-2006 yılları arasında Artvin Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüttü.
 2008 yılında Asya Göz Hastalıkları Dal Merkezini kuran 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Asya Göz Tıp Merkezi ünvanı ile faaliyetine devam eden kurumda Başhekim olarak görev yapmaktadır.
Tecrübe ve üst düzey teknolojiyi bir arada bulunduran Dünyada son kullanılan teknoloji ile donatılan Özel Asya Göz Tıp Merkezi, göz hastalıklarının tüm dallarında, özellikle Excimer Lazer,Fako,katarak,keratakonus,göz nakli ve Keratoplasti hastalıkları konusunda her türlü göz ameliyatı ve lazer tedavisi gerçekleştirilmektedir.
Özel Asya Göz Tıp Merkezi Açılış nedeni ile SSK Hastalarına ilk ay muayenelerden fark almadan hizmet verecek.













Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.