Küçükçekmece Basketbolcuları kahvaltıda bir araya geldi.

Küçükçekmece ilçesinin tek Basketbol kulübü olana Küçükçekmece Basketbol Gençlikspor kulübü Hafta onu sporcular ve yöneticiler kahvaltıda bir araya geldi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Küçükçekmece Sosyal tesislerinde bir araya gelen Genç Basketbol takımı kahvaltı bahane Birliktelik şahane sloganıyla hafta sonu Küçükçekmece Belediyesi Kültür Şefi Halil İbrahim Sarp, Küçükçekmece Basketbol Gençlikspor kulübü yönetim kurulu, Genç takım oyuncuları katılımı ile kahvaltıda bir araya geldi.
                                                        
Küçükçekmece Basketbol Gençlikspor kulüp Başkanı Hüseyin okur yaptığı açıklamada 2016 İletişim ve bilgi çağında söylenen sözün etkisi, İnsanların nasıl konuştuklarına bağlı olduğu kadar nasıl dinlediklerine de başlıdır sözünden yola çıkarak her ay düzenlediğimiz toplantımızın bir yenisini daha gerçekleştirmekteyiz.
                                              












İşte bu nedenle Küçükçekmece Basketbol Gençlik ve spor kulübü olarak iletişim ve bilgi çağı olan 21.Yüzyılda konuşa konuşa anlaşan can kulağı ile dinlemeyi bilen insanlarımızı çoğaltması dileğiyle kahvaltı bahane birliktelik şahane sloganı ile etkinliklerimizi başlatmış bulunmaktayız dedi.













Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.