REDOKS Avcılar Tahtakale Kartalları ilk şampiyonluk sevinci

 

 

İstanbul U18 Gençler Ligi 22.Grupta ligin son haftası grup lideri REDOKS Avcılar Tahtakale Kartalları son sırasında olan Sultanşehir 1453 FK ile karşı karşıya geldi.

Avcılar Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçı Sedat Gümüşten,Doğukan Zeytun ve Mehmet Emin Ordu yöneti.Bahçelievler Futbol Atletik önünde averajla lider giren Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları zayıf rakibi Sultanşehir 1453 FK’yı 17-0 mağlup ederek şampiyonluk turu attı.

Avcılar Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta oyunun başından sonuna kadar üstün futbol sergileyen siyah-beyazlılar Görkem (6) Ali Majeed(2),Mahmut (2),Levent (2),Alper,Batuhan,Alican ve Enes'in attığı gollerle 17-0 farklı skorla kazanarak  şampiyonluğunu ilan etti.

Teknik direktör Adem Aktaş öğrencileri karşılaşmanın bitiş düdüğü ile büyük sevinç yaşayan REDOKS Avcılar Tahtakale Kartalları kulübü tarihinde ilk şampiyonluğunda almış oldu.

Siyah beyazlılar oynadığı 14 maçta 12 maç beraberlik 1 yenilgi ile 37 puan toplayarak grup şampiyonu olurken 53 golle en fazla gol attı 20 golle Görkem Bacıoğlu en fazla gol atarak gol kralı oldu.

Karşılaşma sonrası REDOKS Avcılar Tahtakale Kartalları spor takımına şampiyonluk kupasını Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Değirmenci verdi.

REDOKS Avcılar Tahtakale Kartallarıspor kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada Avcılar halkına bu şampiyonluğu bu mutluluğu yaşattığın için çok mutlu olduğunu ifade eden Canpolat , “Önce çok mutluyum söyleyeyim son maçını kazanıp REDOKS Avcılar Tahtakale Kartallarıspor şampiyonu olduğumuz için. Sezon başında koyduğumuz hedeflere bir bir ulaşıyoruz. Grup birinciliği dedik ve şu anda REDOKS Avcılar Tahtakale Kartallarıspor şampiyonu olduk.

Teknik heyet, futbolcularımı tebrik ediyor kutluyorum bize bu mutluluğu yaşattıkları için ayriyeten Avcılar Belediye Başkanımızın Turan Hançerli ’ye, İstanbul İl Futbol başkanı ve İASKF Başkan Vekili Ali Tanrıyaşükür ve mahalle muhtarımız Serkan Vatansever’e verdiği desteklerden dolayı kendilerine çok teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

HABER/ Yılmaz AKTEPE








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.