SİYASET VE SPOR DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

Küçükçekmecespor Kulübü Başkanı Ahmet Kurşun'un yeğeni M.Ünal Kurşun ,Gül Kurşun(Nuhoğlu) ile dünya evine girdi. Genç çiftin düğününe spor ,iş ve siyaset dünyası akın etti. Küçükçekmece'de spor, siyaset ve iş dünyası ile bürokratlar Kurşun ailesinin en mutlu gününde buluştu.

Küçükçekmecespor Kulübü Başkanı Ahmet Kurşun'un abisi Dursun Kurşun'un oğlu olan M.Ünal Kurşun ,hayatını Gül Kurşun(Nuhoğlu) ile birleştirdi. Genç çiftin nikah ve düğün merasimi COVID-19 salgınına karşı alınan önlemler altında Küçükçekmece efendi Garden Düğün Davet Kır Bahçesi'nde yapıldı.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin nikah kıydığı nikahta  İbrahim Hacıosmanoğlu,Aysel Nuhoğlu,Ahmet Kurşun ve Nihat İbrahimağaoğlu genç çiftin şehitliklerini  yaptılar. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen nikah ve düğün merasimi spor, siyaset ve iş dünyasının yanı sıra bürokratlarında buluşmasına sahne oldu.

Düğünde oldukça heyecanlı gözüken Dursun Kurşun, oğlunun mürüvetini görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, düğüne katılan konuklarla ve davetlilerle yakından ilgilendi. Dursun Kurşun, “Allah her anne babaya böylesi bir gurur tablosu yaşatsın” dedi.  M.Ünal-Gül Kurşun  çifti de kendilerini en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Küçükçekmece protokolüne ve davetlilere teşekkür etti. Düğün takı ve pasta kesimi töreni ile sona erdi. Bizde M.Ünal-Gül Kurşun  çiftini tebrik eder ömür boyu mutluluklar dileriz.


HABER / Yılmaz AKTEPE
















Yorumlar

  1. Maşallah Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah nice mutlu senelere dilerim güzel kardeşim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.